Search
Close this search box.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Меморијален турнир во мал фудбал „Валентин Стефановски“ Демир Хисар 2023

Под покровителство на Општина Демир Хисар и Градоначалникот Никола Најдовски, а во организација на З.Г „Валентин Стефановски”, започна деветтиот по ред Меморијален турнир во мал фудбал „Валентин Стефановски“ Демир Хисар 2023. Овој турнир е во чест на нашиот брат, другар и пријател, Валентин Стефановски-Тинко.

Турнирот се одржива во спортската сала „Јордан Пиперката” Демир Хисар.

📢 Фонд на награди на овогодинешниот меморијален турнир во мал фудбал „Валентин Стефановски” Демир Хисар 2023:
1️⃣ Место: 60000 денари.
2️⃣ Место: 30000 денари.
3️⃣ Место: 15000 денари.
4️⃣ Место: 6000 денари.
Награди следуваат и за најдобар играч на турнирот и најдобар голман на турнирот.

 

 

Skip to content