Добродојдовте на официјалната страница на Општина Демир Хисар!
Discovering hidden attractions PDF Печати
We are Discovering Hidden Attractions
EU funded project motivating visitors to go beyond borders
and explore untouched places offering unique travel experience
in Demir Hisar & Klos

 
Here we are PDF Печати
Both Municipalities, Demir Hisar from North Macedonia and Klos from Albania partnered with local NGOs, APG and FLAG to create joint travel products offering their logistics and networking. A "two countries - one trip" strategy was
developed so all stakeholders can unify their efforts in building a single destination!
Повеќе...
 
Откривање на скриените атракции на националниот сервис, МТВ PDF Печати

Discovering hidden attractions is at Македонска Радио Телевизија (МРТ).

Гостувањето на Емилиа Героска - проектнa менаџерка на проектот Откривање на скриените атракции на националниот сервис, МТВ

Видео запис превземен од националниот сервис, МТВ

logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС

 
ИН МЕМОРИАМ: НАЌЕ СТОЈАНОВСКИ (7. април, 1950 - 14. мај, 2021) PDF Печати

15.05.2021

.

Обраќање на градоначалникот Стојановски по повод смртта на поранешниот пратеник од Демир Хисар, Наќе Стојановски, во повеќепартискиот македонски парламент, на Комеморативната седница која се одржа во големата сала во Домот на културата „Илинден“, Демир Хисар.

.

komemorativna-sednica-po-povod-smrtta-na-nake-stojanovski

Повеќе...
 
Телма Телевизија за проектот „Откривање на скриените атракции" PDF Печати

За нашиот проект, за убавините на двата региони и за она што ќе донесеме на глобалната туристичката мапа за одржлив туризам, на ТЕЛМА Телевизија од гостувањето на Љубица Ангелкова - ПР на проектот.

Видео запис превземен од Телма Телевизија

logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 5 од 264

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер